Burger s lososem

Taky nemáte v těchto teplých dnech chuť na žádnou těžkou večeři? Tak to jsme na tom podobně. Máme rádi burgery a sendviče, vyzkoušeli jsme již spoustu variací, ale lososový burger to byl poprvé. Musím říct, že si jej zařadíme mezi naše oblíbená jídla.


Budeme potřebovat:
1 plátek lososa
1 avokádo
2 housky
salát
americký dresing
pepř
sůl
citron



Vše je velice rychlé. Lososa osolíme, opepříme a orestujeme na pánvi. Jakmile je hotový, odstraníme z něj kůži, pokapeme jej citronem a necháme odležet. Mezi tím si opečeme na polovinu rozkrojené housky, které následně natřeme dresingem, na který poklademe salát, na něj polovinu lososa, rozmačkané avokádo a nakonec přiklopíme druhou částí housky. 

Děláte někdy burger s rybou? Vyzkoušíte náš lososový?
H&L



Komentáře

  1. Hani, takovou večeři bych si nechala líbit, já dnes ještě ani neobědvala. :o)
    Burgr s lososem vypadá výtečně, povedl se vám. My děláme klasické, z hovězího mletého, ale tento možná vyzkoušíme. Příprava je rychlá a jednoduchá.
    Přeji krásné dny. D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dáši, obědy taky poslední dobou moc nestíhám... Určitě stojí burger za zkoušku, budu ráda za zpětnou vazbu :-) Hezký den, H.

      Vymazat
  2. Mysi na burgry moc nepotrpíme a pokud ho výjimečně uděláme, tak je to klasika -mleté hovězí. Mně na burgrech vadí hlavně obtížná konzumace - jsou moc vysoké:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáni, já jejich konzumaci řeším po svém - jím je příborem. Sice jsem před lidmi za blázna, ale alespoň u toho vypadám jako člověk :-D H.

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky