Sobotní snídaně - aneb toastový chléb v hlavní roli

O založení foodblogu jsme se doma bavili už nějaký ten čas. Nejdříve jsme přemýšleli nad názvem, ale vzhledem k tomu, že za každým receptem se skrývá nějaký příběh, název se vlastně našel sám. A druhý problém, který nás dělil od prvního článku, byl kvalitní foťák, díky kterému by byly fotky doslova k nakousnutí. Dočkali jsme se ve čtvrtek. A tak je mi potěšením se s vámi podělit o naši dnešní snídani.


Celozrnný toastový chléb obalený ve vajíčku 

2 vejce
4 plátky celozrnného toastového chleba
4 plátky sýru Gouda
8 koleček 90% krůtí šunky
1/2 avokáda
salát polníček

Chleba jsem obalila v rozšlehaných vajíčkách a rychle osmahla na pánvi, ještě za tepla jsem pokladla sýrem, aby se mohl začít rozpouštět, následovala šunka, avokádo a salát. 



Je to rychlovka, která nezklame ;-)

Ale nebojte se, tohle není jediné naše kulinářské umění, dočkáte se i zajímavějších receptů, už brzy!

H&L

Komentáře

Oblíbené příspěvky